top of page
Hollywood Lift

 

KRIJG STRALENDE HUID MET HARMONY ™ CLEARLIFT ™

 

De huid reageert op zijn omgeving, dus met late nachten en dagelijkse stress, evenals vervuiling, kan de huid zijn glans en zijn uitstraling en jeugdige uitstraling verliezen. Laserhuidvernieuwing, ook bekend als Hollywood Lift Treatment, is een populaire cosmetische behandeling die de huid er weer mooi uitziet.

 

Villa Esthética biedt Harmony ClearLift aan; een populair alternatief voor traditionele laser huidvernieuwing die verbluffende resultaten oplevert.

 

Harmony ™ ClearLift ™, ook bekend als ‘de lunch facelift’, wordt door veel internationale dermatologen en laserchirurgen gebruikt en is een behandeling van 30 minuten die het gezicht, de nek en de borst zonder chirurgie optilt en verstevigt. Zonder naalden, messen of stilstandtijd is het de ideale pre-event behandeling. Het is geschikt voor alle leeftijden en huidtypen.

 

Harmony ™ ClearLift ™ -behandelingen zijn snel, veilig en pijnloos, met onmiddellijk zichtbare resultaten. De geavanceerde technologie zorgt voor het verstevigen van de huid, zonder de bovenliggende opperhuid te beschadigen. Alle genezingsfasen vinden plaats onder de intacte opperhuid zonder de buitenste huidlagen te beschadigen en zonder bijwerkingen.

Harmony Clear Lift
FAQ
Wat is ClearLift?

Harmony ™ ClearLift ™ is 's werelds eerste fractionele niet-ablatieve 1064 nm laser. In tegenstelling tot traditionele fractionele of gepixeleerde laserhuidvernieuwingsbehandelingen, verdeelt deze technologie het laserlicht in meerdere fracties die dieper in de dermis gaan en regeneratie van onderaf veroorzaken, met absoluut geen schade aan het huidoppervlak, wat resulteert in geen roodheid of vertelverschijnselen van behandeling.

Waarom is ClearLift populair?

Deze methode van laserhuidvernieuwing is niet schadelijk voor de bovenliggende epidermis vanwege een geavanceerde en gecontroleerde dermawond. Dit betekent dat alle genezingsfasen plaatsvinden onder de intacte opperhuid zonder de buitenste huidlagen te beschadigen.

Waarom klanten van ClearLift houden?

Deze behandeling is snel en gemakkelijk en kan tot 20 minuten duren, het doet geen pijn en er is geen post-down tijd nodig, wat betekent dat patiënten terug kunnen keren naar hun dagelijkse routine.
 

Welke gebieden kunnen behandeld worden met ClearLift?

Het meest populaire gebied is het gezicht maar gebieden zoals handen en nek kunnen ook met ClearLift worden behandeld.

 

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

 

Resultaten op de huidplooien kunnen na 5 dagen worden gezien. De meer permanente resultaten kunnen een aantal weken na de behandeling worden gezien. Het beste resultaat zal na 6 maanden zijn. Na 6 maanden kan je best opnieuw een behandeling inplannen voor optimaal en nog beter resultaat.

Terug naar Behandelingen

Ben je geïnteresseerd in een Hollywood Lift?

bottom of page