top of page
Harmony IPL

 

Genoeg van scheren, epileren, harsen, ...

Een oplossing voor zowel mannen als vrouwen.

Feel good - Look better

Vrijwel pijnloze ontharing voor alle huidtypen, het hele jaar door.

Het verwijderen van ongewenste haargroei is een eeuwenoud probleem, vooral als het gaat om ontharing voor de lange termijn.

De SHR-ontharingsmethode van Harmony is gebaseerd op baanbrekende technologie en biedt een totaaloplossing voor echt effectieve ontharing.

De unieke geleidelijke verwarmingsmethode van SHR zorgt voor effectieve uitschakeling van de haarzakjes zonder de omliggende

huid te beschadigen. Dankzij de In-motionTM afgiftetechniek glijdt de laser herhaaldelijk over de behandelzone en blijft constant in beweging, wat volledige dekking garandeert. De gelijktijdige contactkoeling voorkomt brandwonden en zorgt voor een comfortabelere behandeling. En met de gespecialiseerde applicator kan uw behandelaar grote gebieden in minder tijd behandelen.

Of u nu een lichte, donkere of gebruinde huid hebt, grof of fijn haar; met Harmony kunnen alle gebieden van het lichaam onthaard worden. Dit gebeurd op een veilige, snelle en bovendien vrijwel pijnloze methode.

IPL FAQ
Hoe werkt IPL?

IPL-systemen werken op dezelfde manier als lasers als in lichtenergie is gericht op cellen met kleur in de huid. Die lichtenergie wordt vervolgens omgezet in warmte-energie die schade veroorzaakt aan het gekozen gebied. Intense Pulse Light levert veel kleuren (of golflengten) in elke lichtpuls in tegenstelling tot lasers.

Heb ik een intakegesprek nodig?

 

Ja. Het consult is uw kans om te praten over verwachtingen en zorgen. Het is onze kans om uw huid te beoordelen en eventuele contra-indicaties te identificeren die de uitvoering ervan kunnen verhinderen.

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

De klant krijgt een beschermende bril. Vervolgens wordt een koude gel op het te behandelen gebied aangebracht en wordt het apparaat met een glad glasoppervlak op de huid aangebracht. Lichtpulsen zullen de gebieden precies behandelen.

Hoe lang werkt het en hoe vaak moet ik een behandeling ondergaan?

De duur is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Er worden minstens 6 sessies aangeraden om de 5-6 weken. Dit wordt echter gecontroleerd om te zien of u meer of minder nodig heeft.

Doet deze behandeling pijn?

 

Intense Pulse Light kan pijn doen, maar het wordt beschreven als een rubberen band die tegen de huid klikt of een lichte kneep. 

Terug naar Behandelingen

Ben je geïnteresseerd in definitieve ontharing?

bottom of page