top of page
Tattooverwijdering

 

Veilig, effectief en niet-invasief.

Feel good - Look better

Tattoeages zijn niet meer blijvend

Een tatoeage die mooi of stoer is op je 18e, is wellicht 20 jaar later niet meer zo gewenst. Wat door tieners wordt gezien als zelfexpressie en identiteit, kan jaren later het vinden van werk belemmeren en sociale contacten bemoeilijken. Bovendien kunnen tatoeages op een gegeven moment niet zo fraai meer ogen omdat de kleuren vervagen en de huid haar elasticiteit verliest.

Q-switched lasers bieden nu een veilige en effectieve manier voor het verwijderen van tatoeages.

 

Hoe werkt de Q-Qwitched Laser?

De Q-switched Nd: YAG 1064nm laser levert een snelle lichtpuls - in een miljardste van een seconde - en met een zeer hoge energie. Deze pulsen worden geabsorbeerd door de tatoeage, breken het pigment in deeltjes welke worden afgevoerd door het lichaam.

Is het veilig?

Q-switched lasertechnologie biedt een hoog rendement met een zeer laag risico. Het maakt effectieve tatoeageverwijdering mogelijk met een kleine kans op bijwerkingen.

Welke tatoeages kunnen worden behandeld?

Q-switched lasersystemen kunnen nu allerlei tatoeages verwijderen met weinig of geen littekens. Professionele en amateur tatoeages, evenals traumatische  tatoeages, worden met succes behandeld. De Q-switsched laser kan ook cosmetische tatoeages, zoals permanente make-up verwijderen.

Welke kleuren kan de Q-Switched Laser verwijderen?

De Q-switched Nd: YAG 1064nm laser is bijzonder geschikt voor het Verwijderen van zwarte inkt. Wanneer de frequentie wordt verdubbeld (532nm) kan de laser ook worden gebruikt om rode en oranje/gele tatoeages  te verwijderen.

Behandeling - Wat te verwachten?

Terwijl de pijngrens een individuele zaak is, tolereren de meeste mensen

Q-switched tattoo behandeling goed en beschrijven de sensatie alsof er een elastiekje tegen de huid wordt geschoten. De meeste patiënten hebben geen

verdoving nodig, maar plaatselijke verdoving is een optie voor gevoelige zones.

Bij het bepalen van het aantal behandelingen, zal de behandelaar factoren zoals tatoeagelocatie, de leeftijd van de patiënt en het huidtype mee laten wegen.

Prijs is afhankelijk van de grootte en kleur(en).

Ben je geïnteresseerd in een tattooverwijdering?

bottom of page